Forside

main
main_text

Norex er HUBBEL GAI-Tronics' representant i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

 Vår spesialitet er telefoni for utsatte miljøer. 

  • Værsikring / miljøsikring
  • Eksplosjonssikring (EX)
  • Vandalismesikring
  • Hardhendt behandling 

Værtetthet, EEx og miljøpåvirkning

Vi er landets ledende leverandør av telefoniutstyr for utendørsbruk eller i spesielt utsatte miljøer. Dette kan være tøffe værforhold, eksplosjonsfarlige områder (EEx telefoner) eller områder der utstyr er utsatt for stor slitasje og smuss eller aggressive kjemikalier.

Antivandalisme

Bevisst vandalisme av utstyr plassert i offentlige områder er dessverre blitt et tiltagende problem. Dette er tatt hensyn til i konstruksjonen av våre robuste telefoner og annet vandalismesikret utstyr.

Renromtelefoner

Du vil også finne at vi tilbyr telefoner tilpasset bruk i sykehus og laboratoriemiljøer der det er fare for ansamling av støv, bakterier eller andre skadelige mikroorganismer.
Renromtelefoner er høyttalende og kan programmeres til å besvare samtaler automatisk dersom det er behov for å ha begge hender fri.

Analog, VoIP eller GSM

De fleste modellene er nå også tilgjengelige som IP-telefoner (VoIP) og den vel innarbeidede SMART teknologien (Self Monitoring And Reporting Telephones). Spør etter tilbud på overvåkning utført av NOREX uten at du trenger å installere eget overvåkningsutstyr. Vi informerer deg om tilstanden på linjer og telefoner.
top_menu_r1_c21

 Link to GAI-Tronics UK

NYHET – KRAFTIG LYSSIGNAL FOR TELEFONI UTEN EKSTRA STRØMTILKOPLING
Flashing LED line powered 3
Ringesignaldrevet LED telefonblinklys
24 lysdioder lyser i takt med innkommende ringesignal.
Kobles parallelt på telefonlinjen.

Tetningsgrad: IP65
Dimensjoner: H102mm D79mm overv_cat_medGAI-Tronics oversiktskatalog